Ock

25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 13.30'da kurumumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilecek olan, Serebral Palsili Çocukların Günlük Yaşam Aktivitelerinin Desteklenmesi konulu eğitimimize tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hızmetleri Genel Müdürlüğünün "Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi" ile ilgili yazısı gereği 04.01.2023 - 13.01.2023 tarihleri arasında Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi hizmet bölgesindeki egitim kurumlarında gorev yapan, yardimcı personel,kantin gorevlileri,servis şoförleri ve güvenlik görevlilerine yonelik "Öfke ve Stres Yönetimi" konulu eğitim çalışmaları gerçeklestirilecektir.

Nis

Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik zoom programı aracılığı ile 06.04.2022 tarihi saat:15:30 'da  "Özel Eğitim Farkındalık Eğitimi" düzenlenecektir.

Mrt

30.03.2022 tarihi saat:14:30'da Merkezimiz konferans salonunda sorumluluk bölgesinde yer alan Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim Sınıflarında görev yapan ücretli öğretmenlere yönelik  "Özel Eğitim Uygulamaları Eğitimi" düznlenecektir.

Mrt

Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde görev yapan sınıf öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenlerine yönelik zoom programı aracılığı ile 29.03.2022 tarihi saat:15:30 'da  "Özel Eğitim Farkındalık Eğitimi" düzenlenecektir..