GİRESUN / MERKEZ - Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sürecine yönelik bilgilendirme kitapçığı hazırlanmıştır.

Mrt

Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecine yönelik bilgilendirme kitapçığı hazırlanmıştır.

2024 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı(YKS) Tanıtım Broşürü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatil Bülteni

Ara

2023-2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu Yayımlandı.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Faaliyetleri

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı toplantımızı hizmet bölgemizdeki okul ve kurumlarımızda görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar ile 28/09/2023 saat 10:00'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri kapsamında İlimiz Yerel Hedefi olarak belirlenen "Sınır Koyma" ile ilgili eğitim içeriği çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılı için ilimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri kapsamında yerel hedef 'SINIR KOYMA' olarak belirlenmiştir.

Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketleri (RİBA) Yenilendi

Nis