TARİHSEL GELİŞİM

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 1986 Yılında, Giresun Çınarlar Mahallesinde daha önce Necatibey İlköğretim Okulu olarak kullanılan iki katlı tarihi binanın ikinci katında bulunan beş odalı bir mekânda hizmetine başlamıştır.

1999 yılı Kasım ayı içersinde, Gaziler Mahallesindeki Giresun İlköğretim Okulu ve İş Okulu ile Giresun Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinin bulunduğu binaya taşınarak 2004 yılı sonuna kadar burada hizmetlerine devam etmiştir.

2004 yılının sonuna doğru Kavaklar Mahallesi Yeniyol Mevki Kız Meslek Lisesi arkasında bulunan 75.Yıl Anaokulunun alt katında bulunan bölüme taşınmıştır.

2011 yılında eski Bilim ve Sanat Merkezi Binasına taşınmıştır. Halen burada hizmetine devam etmektedir

Merkezimizde 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 özel eğitim hizmetleri bölümü odası, 1 rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölümü odası, 3 memur odası, 1 fizyoterapi,1 görüşme, 1 bekleme salonu, 4 adet test odası, 1 kütüphane, 1 danışma, 1 depo, 1 gözlem odası, 2 arşiv, 1 banyo, 1 oyun odası, 1 öğretmenler odası, 1 toplantı solunu, erkek ve bayan tuvaletleri olmak üzere hizmete devam etmektedir.

Yayın: 03.03.2016 - Güncelleme: 18.11.2022 15:25 - Görüntülenme: 553