Etiket Sonuçları: toplantı

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı toplantımızı hizmet bölgemizdeki okul ve kurumlarımızda görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar ile 28/09/2023 saat 10:00'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Haz

Ekm

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Toplantısı Yapıldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Toplantısı 16/06/2022 saat 10:00'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Merkezimiz tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar sunuldu. Genel hedef psikolojik sağlamlık ve yerel hedef olumlu davranış geliştirme konusunda okullarda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Söz alan psikolojik danışmanlar paylaşımda bulundu ve etkileşim sağlandı. Okullarda karşılaşılan sorunlar değerlendirildi ve çözüm önerileri sunuldu. Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketi (RİBA) sonuçları paylaşıldı ve toplantıya katılım sağlayan psikolojik danışmanlardan yerel hedef konusunda görüş alındı. Tercih Danışmanlığı konusunda genel bilgilendirme yapıldı.

Merkez Müdürü Sedat SARIGÜL bir sonraki eğitim öğretim yılı için yapılacak çalışmalardan bazılarını aktardı ve dilek temennilerle kapanışı yaptı.

Giresun RAM olarak toplantıya katılan ve katkı sağlayan katılımcılara teşekkür ederiz.