2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Faaliyetleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri faaliyetleri kapsamında Giresun RAM hizmet bölgemizde yer alan okullarımızda yürüttüğümüz Genel ve Yerel Hedef çalışmaları,öğrenci tarama çalışmaları,Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri devam ediyor. 2023 Eylül ayından itibaren hizmet bölgemizde yer alan Espiye Cibril İlkokulu/Ortaokulu,Piraziz İmam Hatip Ortaokulu,Praziz Şht. Tuğ. Gen. Bahtiyar Anaokulu,Keşap Yolağzı İlkokulu/Ortaokulu,Ülper Şehit Ümit Kılıç Ortaokulu,Praziz Ömer Hekim İlkokulu,Dereli Salih Dinç Anaokulu,Şehit Basri Apaydın İlkkokulu Ortaokulu Bulancak Erdoğan Emekli Başkomiser Galip Güngör İlkokulu/Ortaokulu,Büyükda İlkokulu Ortaokulu,Kayadibi İlkokulu/Ortaokulu,23 Nisan İlkokulu,Şehit Zafer İlkokulunu ziyaret ettik.Eğitim-Öğretim yılı sonuna kadar hizmet bölgemizdeki tüm okullarımızda faaliyetlerimiz tamamlanacaktır.

Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 05.12.2023 11:07 - Görüntülenme: 125