T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Giresun İli Yerel Hedef İçerikleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri kapsamında İlimiz Yerel Hedefi olarak belirlenen "Sınır Koyma" ile ilgili eğitim içeriği çalışmalarımız tamamlanmıştır.

     Giresun İli Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu toplantısında  İlimizin 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Yerel Hedefi "Sınır Koyma" olarak belirlenmiştir. Belirlenen Yerel Hedef kapsamında ilimizde faaliyet gösteren Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Tirebolu Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli Psikolojik Danışmanlar tarafından yerel hedef içerikleri hazırlanması amacıyla komisyon oluşturulmuştur. 

    Oluşturulan komisyonda görevli psikolojik danışmanlar tarafından Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce belirlenen iş akış çizelgesine göre ilimiz yerel hedef (Sınır Koyma) içeriklerinin eğitim kurumlarında planlı, standart ve  sürdürülebilir olarak sunulabilmesi amacıyla  okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenci ve velileri için düzey 1 faaliyet türünden 2 adet, öğretmenler için ise düzey 1 faaliyet grubundan 1 adet etkinlik oluşturulmuştur. Hazırlanan faaliyetlerin içeriğinde kademelere uygun olacak şekilde;

 

  • Sınıf içi etkinlik
  • Masal etkinliği
  • Pano çalışması
  • Broşür, afiş çalışması
  • Sunum çalışmaları bulunmaktadır.

 

Okul Öncesi Yerel Hedef çalışmaları için tıklayınız... (Giresun RAM)

İlkokul Yerel Hedef Çalışmaları için tıklayınız... (Giresun RAM)

Ortaokul Yerel Hedef Çalışmaları için tıklayınız... (Tirebolu RAM)

Ortaöğretim Yerel Hedef Çalışmaları için tıklayınız... (Tirebolu  RAM)

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.09.2023 - Güncelleme: 18.09.2023 12:57 - Görüntülenme: 513
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
Yerel hedef,